Workshop op maat

Organiseer je een uitje voor vrienden of collega's,  dan is fotografie een fantastisch onderwerp. Samen plezier hebben en de techniek van het fotograferen leren in een ontspannen sfeer. 

Naast onze normale workshops leveren workshops op maat. 

Het enige dat je zelf meebrengt is een camera en een goed humeur. 

 

Maatwerk

Zoals gezegd leveren wij maatwerk. Voorafgaand bespreken we je wensen voor de workshop en zetten dat om naar een interactief aantrekkelijk programma. Waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Daarnaast zit er in ons programma voldoende ruimte om gedurende de workshop in te gaan op je vragen.  

 

Een kleine greep uit de mogelijkheden

We kunnen je vertellen over de techniek van het fotograferen. Denk daarbij aan de basisinstellingen zoals Sluitertijd, Diafragma en Iso. Samen vormen deze de belichtingsdriehoek en afhankelijk van de instelling zorgen ze ervoor dat je een goed belichte foto krijgt.  Maar specifiek hebben ze ook invloed op hetgeen je in beeld brengt. 

Of we gaan portretten maken van en met elkaar. Zo leer je niet alleen hoe het is om achter de camera te staan maar ook om geportretteerd te worden. En daarmee tips en trucs mee krijgen om daarna een prachtig portret te maken. 

 

Locatie en tijdstip

De workshops worden in onze eigen Studio in Kloosterhaar gegeven. Afhankelijk van specifieke wensen kan dat ook een andere locatie zijn.  Het tijdstip en locatie stemmen we met elkaar af. 

 

Studio Tubantia

Dorpsstraat 57

7694 AB  Kloosterhaar

 

Kosten

De kosten voor een workshop op maat zijn €165,- per persoon. Dat is inclusief lunch.

De prijs kan afwijken wanneer er specifieke wensen zijn tav een locatie.

 

Neem contact met ons als je meer wilt weten.