Wat ga je leren?

In deze cursus leren we je niet meer hoe je moet fotograferen maar leggen we de focus op het flitsen en hoe je dat zo goed mogelijk kunt doen, zonder meteen al die dure fotospullen aan te schaffen.

  • We gaan je verschillende belichtings- en verlichtingstechnieken leren en laten je zien hoe je dit kunt toepassen in diverse situaties. 
  • We gaan portretten maken in de studio waarbij we gebruik maken van daglicht en wat je kan doen met je cameraflitser

 In 2 lessen van 4 uur gaan we dit allemaal behandelen. Met veel oefenen en de intensieve begeleiding van twee enthousiaste vakfotografen krijg jij het flitsen onder de knie. Praktisch toepasbaar en helder wordt de lesstof behandeld. 

 

Is deze vervolgcursus geschikt voor jou?

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen is het van belang dat je de belichtingsdriehoek begrijpt en kunt toepassen om een goed belichte foto te maken. De effecten die je met je sluitertijd en diafragma kunt bereiken weet je toe te passen. Cursisten die de basiscursus bij ons hebben gevolgd voldoen aan dit niveau.

Wanneer je twijfelt of deze cursus geschikt is voor jou dan kun je altijd met ons een afspraak maken om dit samen te bekijken. Het is dan handig als je wat eigen foto's kan laten zien.

 

Wat heb je nodig?

Alles wat je zelf mee moet nemen is een systeem- of spiegelreflexcamera. We gaan ervan uit dat er een flitser op je camera zit. Zo niet, dan is een losse flitser noodzakelijk.

 

Wanneer kun je deelnemen?

We geven deze cursus alleen op zaterdag 13:00-17:00 uur.

Het minimum aantal deelnemers per cursus is 4.

 

Cursuscode Les 1 Les 2
VC 10 -- --
VC 11 -- --

Waar wordt de cursus gegeven?

We geven al onze cursussen en workshops in onze fotostudio

Studio Tubantia

Dorpstraat 57

7694 AB  Kloosterhaar

Wat zijn de kosten?

€ 150,- per deelnemer

 

Delen