• Persoonlijke aandacht
  • Gedreven
  • Succes gegarandeerd

over ons

Wie zitten er achter de naam Studio Tubantia?   


Sandra Sturkenboom

Headshot/casting,  Portret,  Fine Art

Van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor beelden, dit in de vorm van foto’s kijken en tekenen. Sinds de komst van de digitale camera’s is de interesse alleen maar toegenomen en verlegd naar het maken van foto's.. Nadat ik de  vakopleidingen fotografie succesvol had afgerond, heb ik me voornamelijk gericht op headshot- en portretfotografie voor casting, zakelijk gebruik, Social media en het maken van fine-art beelden. 
 
Heb ik je interesse gewekt? kijk dan verder op mijn website.


Bernard de Mari

Reportage,  Portret

Al vroeg merkte ik dat ik graag kijk naar wat mensen doen, geïnteresseerd in patronen en systemen. Tijdens de opleiding aan de fotovakschool kwam ik erachter dat ik een bijzondere voorliefde had voor de gebeurtenissen in het dagelijkse leven en dat overal wel een verhaal in zit. Een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden maar uit beeld raakt door het grotere nieuws in de wereld. 

Als fotograaf leg ik dat verhaal vast. Want het zou toch zonde zijn als jouw verhaal vergeten wordt?


Studio Tubantia

Studio Tubantia is onze gezamenlijke fotostudio. We werken er aan onze projecten en  individuele opdrachten. Hier geven we ook onze fotocursussen en workshops. Het is een plek waar we elkaar stimuleren, uitdagen en plezier hebben in het maken van foto's. Ieder vanuit zijn eigen perspectief en in een eigen stijl. 

Wil je meer weten over het ontstaan van de studio?Bernard heeft er een leuk bericht over geschreven.