over ons

Wie zitten er achter de naam Studio Tubantia?   


Sandra Sturkenboom

Portretfotograaf

Van jongs af aan heb ik altijd al een voorliefde gehad voor mooie beelden, dit in de vorm van foto’s en plaatjes bekijken, verzamelen en tekenen. Sinds de komst van de digitale camera’s is de interesse alleen maar toegenomen en verlegd naar het zelf maken van foto's. Nadat ik de  vakopleidingen fotografie succesvol had afgerond, heb ik me volledig gericht op portretfotografie. 
 Verder ben ik als fotograaf ingeschreven als een erkend leerbedrijf en vind het helemaal geweldig om studenten tijdens de stageperiode kennis te laten maken met alle facetten in de fotografie en zo kennis te delen met anderen.


Bernard de Mari

Reportage,  Portret

Al vroeg merkte ik dat ik graag kijk naar wat mensen doen, geïnteresseerd in patronen en systemen. Tijdens de opleiding aan de fotovakschool kwam ik erachter dat ik een bijzondere voorliefde had voor de gebeurtenissen in het dagelijkse leven en dat overal wel een verhaal in zit. Een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden maar uit beeld raakt door het grotere nieuws in de wereld. 

Als fotograaf leg ik dat verhaal vast. Want het zou toch zonde zijn als jouw verhaal vergeten wordt?


Studio Tubantia

Studio Tubantia is onze gezamenlijke fotostudio. We werken er aan onze projecten en  individuele opdrachten. Hier geven we ook onze fotocursussen en workshops. Het is een plek waar we elkaar stimuleren, uitdagen en plezier hebben in het maken van foto's. Ieder vanuit zijn eigen perspectief en in een eigen stijl. 

Wil je meer weten over het ontstaan van de studio? Bernard heeft er een leuk bericht over geschreven.