• Persoonlijke aandacht
  • Gedreven
  • Succes gegarandeerd

Cursussen

In Studio Tubantia geven wij twee cursussen. Een basiscursus die je helemaal vanaf het begin meeneemt in de techniek van het fotograferen. En een vervolgcursus, voor als je de basis al onder de knie hebt en nog meer wilt weten over bijvoorbeeld flitsen en de diverse lichtmetingen die je kunt toepassen. We vinden het belangrijk dat je echt wat leert wanneer je een cursus bij ons volgt. Daarom geven we de lessen met z'n tweeën zodat we volle aandacht aan iedereen kunnen geven en je kunnen helpen met onder andere het vinden van de juiste instellingen in jouw camera. En ook tussentijds of zelfs na het beëindigen van de cursus kun je nog bij ons terecht voor vragen waar je niet uit komt. Persoonlijke aandacht en begeleiding is onze kracht.

We geven ook workshops. En zijn mocht je een specifiek onderdeel willen leren, kijk dan ook even op onze maatwerk pagina.

Covid-19

Omdat we onze en jouw gezondheid belangrijk vinden, werken wij volgens het Corona Protocol van de beroepsorganisatie voor professionele fotografen, Dutch Photographers (DuPho).  Dat protocol heeft de adviezen van het RIVM vertaald in richtlijnen voor de branche. Het protocol kun je hier vinden.  

In onze studio is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.  Om risico's klein te houden hebben we het maximale aantal deelnemers aan een cursus of workshops verlaagd naar 6. En indien mogelijk oefenen we buiten, rondom onze studio.